Artilla heeft coverbands, feestbands tribute bands, acts en DJ's voor elke gelegenheid en elk budget!

Het bureau heeft ruime ervaring in het boeken van coverbands, acts en tribute bands en acts in binnen- en buitenland. Daarnaast verzorgt Artilla ook de vaste bandprogrammering van een groot aantal verschillende grand- en nachtcafés, zalen en kernpodia.
Marco's Muziek Kasba speelt een mix van Noord Afrikaanse en Westerse muziekstijlen en is in het laatste decennium uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende groepen op het gebied van de niet westerse muziek in Nederland. Kasba werkte samen met tal van artiesten varierend van Paul de Leeuw tot het Metropool orkest en van Frank Boeijen tot Blof. Daarnaast scoorde Kasba een nummer 1 hit in Marokko en werd de band in Nederland genomineerd voor verschillende prijzen, zoals "Beste Nederlandse wereldmuziekact". Onlangs kwam hun nieuwe album Sodfa uit, waarop muzikaliteit en energie gecombineerd wordt tot een spetterend feestelijke mix. Met Sodfa speelt Kasba in het voorjaar op festivals in Nederland, Belgie en Marokko. Daarnaast zijn vier nummers van het nieuwe album te horen in de speelfilm Pizzamaffia van Tim Oliehoek die vanaf 17 februari 2011 in de Nederlandse bioscopen te zien is. 
QWARK! is een West-Brabantse band die in 2005 is opgericht in Fijnaart. Sindsdien staat QWARK! bekend als “De Zuivelste Feestband”. Een avondje QWARK! staat garant voor een avondje stevige feestmuziek. Alle stijlen worden in de strijd gegooid: pop, rock, funk, disco of Nederlandtalige hits. En niet zelden komen de nummers dankzij het enthousiasme van de band in een eigen QWARK! jasje terecht.
De band bestaat uit een zanger, een zangeres, een 4 koppige ritmesectie aangevuld met 2 blazers en speelt overal waar ze binnen past. Feesttenten of cafe’s, bruiloften of bedrijfsfeesten, festivals of BBQ feesten. Het maakt allemaal niets uit. Ook past de band zich probleemloos aan als de Koningin jarig is, het damesdispuut 6 jaar bestaat, Zwarte Piet klem zit in je schoorsteen of als de Kerstman probeert op je dak te landen.
De stichting heeft ten doel : het inventariseren casu quo verenigen van belangen ter ondersteuning van Tilburgse popmuzikanten ongeacht leeftijd, genre en ervaring; alsmede het organiseren van activiteiten die zulks bevorderen. Hiertoe worden met name het bevorderen van muziekbeoefening en aanverwante functies alsmede alle daartoe behorende activiteiten die een ondersteunende en/of een educatieve rol kunnen vervullen als voornaamste taak van de stichting geacht; en voorts al hetgeen met een en ander rechtstreeks of zijdelings verband houdt of daartoe bevordelijk kan zijn, alles in de ruimste zin des woords.
Het mooie monumentale pand met karakteristieke hoge plafonds en bruincafe uitstraling aan het Wilhelminapark 66 wordt gerund door een enthousiast team van vakmensen.
U kunt aan de stamtafel zitten, gezellig bij de haard of apart aan een tafeltje. Ook is er aan de rokers gedacht, er is een overdekte serre. Ook aan de langste toog van Tilburg is voldoende plaats. We programmeren afwisselend folk, blues, rock, rockabilly en singer/songwriters.
Marco's Muziek Carl van Heeswijk - Rhythm guitar en Zang
Joop Steenveld - Bass en Zang
Jan van Etten - Drums en Zang
Lex Teurlings - Lead guitar
Marco's Muziek The Revolvers zijn misschien wel de beste sixties band van Nederland. De afgelopen tien jaar hebben ze een ijzersterke live reputatie opgebouwd. Niet voor niets waren ze onlangs een week lang de huisband van Radio 2 tijdens ‘Made in the Sixties’ (voorheen De Week van de Jaren ’60).
The Revolvers maken alweer tien jaar de podia in binnen- en buitenland onveilig met opzwepende beat en soul. Vijf mannen gehuld in stijlvolle sixties outfits spelen vol overgave het beste dat de jaren zestig voortbrachten: The Beatles, the Kinks, the Who, the Small Faces, the Monkees en vele anderen. Klassiekers, maar ook onbekende pareltjes, door The Revolvers van de vergetelheid gered. Nostalgie voor de een, lekker loos gaan voor een ander. Sixties muziek zoals die destijds in ‘Swinging London’ geklonken moet hebben. Zien = geloven!
Marco's Muziek Rizotto is een energieke coverband uit Tilburg. Opgericht in 2005, en inmiddels al bekend van Brussel tot aan Nieuw-Zeeland. Rizotto staat garant voor een avond voeten van de vloer, lekker meezingen en altijd het dak eraf! Ons repertoire bestaat uit bekende nummers van onder meer Queen, the Rolling Stones, de Dijk, Van Morrisson, Guus Meeuwis en Van Dik Hout. Naast het drukke werk speelt Rizotto ook haar partij mee in rustige meezingers van Blof, Snow Patrol en Rob de Nijs. Wij spelen het liefst voor dansgrage mensen, op feesten, bruiloften, in kroegen, theaters en overal waar mensen onze liefde voor muziek willen delen!
Marco's Muziek Daar waar wij ons lange tijd hebben mogen profileren als studenten-coverband, is dat inmiddels deels vergane glorie. Echter, met 1 been in het werkende leven, is onze doelstelling nog altijd hetzelfde gebleven: Feest!
Sinds begin 2007 laten we met z’n 9-en grootse, feestelijke stofwolken achter door het gehele land. Van de kleinste, meest dun-bezochte kelders, tot grootse festivals. En van chique bruiloften tot schaamteloze studentengala’s.... Met covers als Like the way I do, Paint it black en I will survive spelen we bij iedere gelegenheid gegarandeerd het dak eraf! Tevens kunnen de aanstekers erbij worden gepakt bij nummers als I would stay en Michel. Bekijk vooral even ons repertoire, en wellicht zit er ook voor jouw feest wat passends tussen!
Marco's Muziek The Royal Dutch Disco Philharmonic is een van de leukste en grootste seventiesbands in Nederland. Wij hebben veel plezier in onze optredens en door de gezellige sfeer heeft iedereen het naar zijn zin. Grote personeelsfeesten, festivals en filmpremières zijn gelegenheden waar wij vaak te vinden zijn. De muziek, kleding, make-up, het decor, de lichtshow,.. alles staat in het teken van de Gouwe Ouwe discotijd.
Marco's Muziek Feestband VONK! is alles wat je nodig hebt voor een spetterend feest! De Dijk, De Scene en andere Nederlandstalige bands worden op inventieve wijze door ons gecoverd. Onze creatieve medleys zorgen voor non-stop feest- en dansplezier. Aangevuld met een aantal Engelstalige nummers zorgt ons repertoire voor een ongekende feestsfeer!
Onze zanger en zangeres zorgen voor opzwepende zang en krijgen altijd het publiek mee! Een strakke ritmesectie zet een lekkere stevige partygroove neer, waarop 'n scheurende gitaar en zwoele toetsen een perfect samenspel creëren. Strakke blazersloopjes maken het geheel af!
TMS, een studio zowel nationaal als internationaal bekend, biedt een perfecte omgeving en werksfeer voor het produceren, componeren en arrangeren van produkties.
www.dusaudio.com
www.bssaudio.nl
www.allen-heath.com
www.akg.com
www.eaw.com
www.k-m.de
www.lapgruppen.com
www.link-audio.be
www.lkconnectors.info
www.midasconsoles.com
www.sennheiser.nl
www.shure.nl
www.tcelectronic.com
www.rd-sights.nl